KLIK HIER OM TERUG NAAR CRIMINALS TE GAAN!

Prijzen
Spelen van Criminals is voor de fun. Maar er zijn nu ook leuke prijzen te winnen.
Ben jij actief in het spel, op het forum en op de chat? Vertel jij dagelijks vele vrienden over dit geweldige spel? Dan ben jij misschien wel een van de gelukkige winnaars van een van de fantastische prijzen.
 
Algemeen
Ieder kwartaal maak je kans op een van de fantastische prijzen. Zo maak je al kans op een prijs als je bezit over 3 bekers (min. 3x derde in het spel worden). Als een kwartaal niemand dit bezit zoeken we een actief, aardig, strijdig en vriendelijk lid uit die deze prijs in ontvangst mag nemen!

Darkcrime :: The Ultimate Crime Battle
 

De prijzen
September is vaak een maand waar veel nieuwe games komen. Daarom hebben we nu een tijdelijke prijs. Deze kan nog aangepast worden. En dit is...

Halo Combat Evolved

In deze sci-fi shooer ga je de strijd aan tegen de Covenant en moet je het geheim van Halo ontrafelen. Met menselijke en buitenaardse wapens ga je ten strijde.

Halo bekend op de Xbox nu eindelijk op de PC. Halo is een sci-fi shooter die zich afspeelt op een mysterieuze, buitenaardse ringwereld. Halo zit vol met gevechtsmogelijkheden, waarbij je te voet, in voertuigen, in het landschap of in gebouwen kunt vechten en menselijke of buitenaardse wapens kunt gebruiken. Jouw doel: de verschrikkelijke geheimen van Halo ontrafelen en de aartsvijand van de mensheid, de Covenant, vernietigen.
 

Klik hier om je aan te melden voor Criminals
Gamecriminals Criminalsgame Criminalsspel Spelcriminals Webcriminals Speelgratis Gratiscriminals Wargame Game Criminals Criminals Game Criminals Spel Spel Criminals Leuk Web Criminals Criminalsweb Criminals Web Speel Gratis Gratis criminal Speel Gratis Gratis Criminals Criminalsgratis Criminals Gratis Criminalsweb Criminals Web Speel Gratis Gratis Criminals Criminalsgratis Criminals Gratis War Game Wargame Criminal
- Criminals
Criminals
-
Kazzoe.com Spamhoek
 
MENU:
Home | FAQ | Prijzen | Chatbox | Over Criminals | Scripts | Criminals.nl | Links