KLIK HIER OM TERUG NAAR CRIMINALS TE GAAN!

Help
 1. Algemeen/Regels
 2. Geld
 3. Power
 4. Spelfiguren
 5. FAQ (Veelgestelde vragen)

 
Algemeen/Regels
Criminals is een online, text-based spel waarbij je d.m.v. kliks en het kopen van wapens sterker kan worden. Er zijn enkele regels waaraan de spelers zich moeten houden, als ze dit niet doen worden ze gereset (dus zijn ze alles kwijt) of ze worden geband.

 
 1. Promoten van ongevraagde niet-crimewar2005 gerealiteerde site via jouw profiel of ons berichtensysteem
 2. Het gebruik van proxies is verboden
 3. Het is niet toegestaan meerdere accounts te hebben
 4. Schelden/vloeken/spammen is niet toegestaan
 5. Afpersing/bedreigen is niet toegestaan
 6. Gebruik normale namen (geen ziektes, ...)
 7. Naar vrienden/vijanden/leden al je geld storten als je stopt met spelen
 8. Max. 3x doneren per dag

Bij overtreding van de regels zal er in de meeste gevallen worden gestrafd met een verwijdering van je account.
In kleinere gevallen wordt er gestrafd met een reset of waarschuwing.

Je doet er goed aan je aan deze regels te houden. Een keer je niet aan de regels houden betekent dat je (in de toekomst) geen enkele kans meer maakt op onze prijzen.


 
Geld
Elke speler krijgt elk uur $100 contant. Verder zijn er nog verschillende manieren om geld te krijgen in het spel:

 
Kliks
Als iemand op jouw link klikt krijg je geld. De hoeveelheid geld die je krijgt ligt aan het aantal junkies/klonen/agenten dat je al hebt:
00 - 25 $1000 contant, $1000 op de bank
25 - 50 $750 contant, $750 op de bank
meer dan 50 $500 contant, $500 op de bank


Bank

Over het bedrag dat op je bank staat krijg je elke dag 5% rente.


Aanvallen

Je kan andere spelers aanvallen en hun geld stelen. Als je iemand aanvalt die bijna even sterk of sterker is dan jij dan heb is er de kans dat je verliest en dat er geld van jou word gestolen...


Wapens verkopen

Als je echt geld nodig hebt zou je je wapens kunnen verkopen. De opbrengst van een wapen is de helft van wat het wapen oorspronkelijk gekost heeft.


 


 
Power
Om sterker te worden moet je wapens en junkies/klonen/agenten krijgen, voor elke junkies/klonen/agenten gaat je power vijf punten omhoog. Dit gaat een stuk sneller met wapens. De hoeveelheid power die je erbij krijgt van een wapen is het gemiddelde van de attack en defence power van dat wapen. Door een wapen met 150 attack en 50 defence gaat je power dus 100 omhoog.

 
Spelfiguren
Wanneer je je aanmeldt, kan je kiezen uit drie verschillende types. Elk van deze types heeft een eigen voordeel en wapens die de andere types niet hebben. Hieronder is een lijst met de voordelen/nadelen van elke soort:

 
Drugsdealer + Wapens zijn 5% goedkoper
Wetenschapper + Alles is 5% krachtiger
Politie + Elk uur 0-100$ (extra) op de bank
+ Je steelt 5% meer van de tegenstander.
- Kunnen geen andere agenten aanvallen

 
Clans
Een clan is een soort bondgenootschap: mensen komen in jouw clan, dan kun je elkaar niet meer aanvallen maar is het de bedoeling dat je elkaar helpt. Clans kunnen elkaar aanvallen, hierbij kunnen ze geld en grond winnen of verliezen. Dat heb je nodig als je je clan sterker en groter wilt maken:

Je kunt de volgende items kopen:
 
Huis In een huis kunnen 5 clanmembers. Als je meer mensen in je clan wilt moet je dus meer huizen kopen. Ze nemen 100m2 in beslag
Muur Een muur beschermt jouw clan tegen aanvallen. Een muur geef 3000 defence en neemt 100m2 in beslag


Een clan kan ook geld-items kopen, dan krijgt iedere clanmember per uur een bepaald bedrag op zijn bank of contant. Het bedrag verschilt per type clan:
 

Drugsdealers Coffeeshop: per uur per coffeeshop $100 contant. Neemt 100m2 in beslag
Wetenschappers Chemie lab: per uur per chemie lab $100 contant. Neemt 100m2 in beslag
Agenten Aandeel: per uur per aandeel $100 contant. Voor elk aandeel is een manager nodig. Je kan iemand manager maken wanneer je clan-leader bent.Er zijn verschillende ranken in een clan:

 

Owner De persoon die de clan heeft gemaakt. Hij heeft alle macht en kan de clan opheffen. Er kan maar 1 owner zijn.
Leader Verschillende mensen kunnen leader worden gemaakt. Deze hebben dezelfde macht als de owner, maar ze kunnen de clan niet opheffen
Generaal De generaal kan andere clans aanvallen.
Manager De manager beheert het geld en kan gebouwen kopen
Recruiter De recruiter zorgt ervoor dat andere mensen bij de clan komen, hij kan hen aannemen of weigeren
Member Een member heeft geen macht, hij krijgt wel gewoon elk uur geld van de geld-items die een clan heeft.

 
FAQ
Wanneer staat iemand onder bescherming, en wat doet het?
De eerste 12 uur nadat iemand zijn account heeft geactiveerd, staat hij onder bescherming. Dat wil zeggen dat niemand hem aan kan vallen, maar ook hijzelf kan niemand aanvallen, doneren of geld gedoneerd krijgen. Deze periode is er vooral zodat mensen veel kliks kunnen regelen zonder dat hun geld telkens wordt gestolen. Op die manier hebben ze na de eerste 24 uur al wat wapens kunnen kopen en hebben ze dus een betere kans om hogerop te komen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Ga naar login en klik op
Wachtwoord vergeten?. Vul je e-mail in waarmee je je hebt aangemeld bij criminals. Er zal een link worden verstuurd naar het opgegeven e-mail adres. Wanneer iemand op deze link drukt zal er een nieuw wachtwoord ingesteld worden, en deze word naar het e-mail adres gestuurd. Wij raden u aan dit wachtwoord meteen te veranderen.

Waar kan ik m'n wachtwoord veranderen?
Je kunt je wachtwoord veranderen op de pagina "Profiel". Onderaan die pagina kun je je nieuwe wachtwoord invullen.

 
Klik hier om je aan te melden voor Criminals
criminals, criminaliteit, criminology, homicide, dostoevsky, high, crime, murder, drug, police, murderers, search, murderer, court, investigate, inmate, punishment, corrections, reduce, committed, forensics, gang, reporting, carjacking, blotter, incidence, sentencing, initiatives, victimization, burglar, killings, mp3, prevention, surveys, murdered, areas, kojak, reducing, killers, rental, assaults, increase, neighbourhood, fbi, juvenile, cases, song, statistic, preventing, sociology, statics, youth, rate, burglars, apartment, young people, bjs, television, poverty, influences, neighborhoods, neighborhood, homelessness, us department of justice, drugsdealers, moordenaar, drugs, junkie, wetenschappers, politie, domineer, zwaarste, wapens, recruiteer, vecht, vrienden, vreemden
MENU:
Home | FAQ | Prijzen | Chatbox | Over Criminals | Scripts | Criminals.nl | Links